Perfect Match South Africa & Mauritius

Zuid-Afrika heeft zelf geen echte strandbestemmingen. Daarom is deze reis een 'Perfect Match', want het combineert de mooiste wildparken in Zuid-Afrika met een hemels strandverblijf op Mauritius. Deze reis kan aan uw eigen wensen worden aangepast, qua duur maar ook qua hotels. En uiteraard kunnen wij de vluchten voor u bijboeken.

Dag 1 Johannesburg → Hazyview (ca. 350 km)
U haalt vandaag uw huurauto op. Via de plaatsen Waterval-Boven en Nelspruit rijdt u in noordoostelijke richting naar het hoogveld van de provincie Mpumalanga.

Dag 2 Hazyview → Krugerpark (ca. 170 km)
Vandaag rijdt u de bekende Panorama-route op weg naar het Krugerpark. Afhankelijk of u kiest voor een verblijf in middenklasse, eersteklasse of deluxe accommodaties, slaapt u in het Krugerpark (middenklasse) of net er buiten (eersteklasse). Indien u kiest voor een verblijf in deluxe accommodaties, dan overnacht u in het wildrijke Thorny Bush privé-wildreservaat in de Kwa-Mbili Lodge (O).

Dag 3 Krugerpark
U kunt ervoor kiezen om er zelf op uit te gaan met uw eigen auto op zoek naar wild in het Krugerpark maar u ziet ongetwijfeld meer wanneer u een georganiseerde game drive met gids boekt. Zo kunt u bij Nkambeni Tented Lodge (middenklasse) een georganiseerde safari met gids boeken voor een halve of een hele dag (facultatief). Verblijft u in Sefapane Lodge (eersteklasse) dan kunt u zelfs kiezen voor een riviersafari of een excursie per mountainbike (facultatief). In Kwa-Mbili Lodge maakt u per etmaal twee safari's in een open terreinwagen (inbegrepen) en zijn alle maaltijden inclusief (O).

Dag 4 Krugerpark → Tzaneen (ca. 121 km)
Vandaag vervolgt u uw route naar Tzaneen, waar u de komende nacht verblijft. Tzaneen is de op één na grootste stad van Northern Province, gelegen aan de voet van de Wolkberg. In de omgeving kunt u wandelingen maken of een bezoek brengen aan het Ben Lavin Nature Reserve (O).

Dag 5-6 Tzaneen → Welgevonden Game Reserve (ca. 360 km)
U rijdt richting het zuidwesten naar het Waterberg Plateau met zijn bergachtige omgeving met diepe valleien en kloven. U verblijft hier twee nachten. Indien u heeft gekozen voor een verblijf in middenklasse of eersteklasse accommodatie, dan verblijft u in Kololo Game Reserve op basis van halfpension en u heeft dan één game drive per etmaal inclusief. U verblijft in het luxe Shibula Lodge als u heeft gekozen voor deluxe accommodaties waar u twee game drives per etmaal maakt en uw verblijf op basis van volpension is. Laat de Big Five maar komen paraderen voor uw camera (O,D).

Dag 7-8 Welgevonden Game Reserve → Pilanesberg (ca. 195 km)
Vandaag gaat u naar het prachtige Pilanesberg, waar uw verblijf in de middenklasse en eersteklasse accommodaties op basis van halfpension is en inclusief één game drive per etmaal. Bij de deluxe lodge verblijft u op basis van volpension en zijn twee gamedrives per etmaal inbegrepen (O,D).

Dag 9-12 Pilanesberg → Johannesburg (ca. 220 km) → Mauritius
Vanmorgen rijdt u naar Johannesburg waar u uw huurauto inlevert op de luchthaven. Op naar Mauritius! Na aankomst heeft u een transfer naar uw hotel. Wij kunnen u Coin de Mire (middenklasse), Trou Aux Biches (eersteklasse) of Lux* Le Morne (deluxe) van harte aanbevelen, maar de keuze is aan u. Waar wilt u de komende vier nachten verblijven? Heerlijk ontspannen en genieten van de zon, de zee en het strand (O).

Dag 13 Vertrek Mauritius
Vandaag heeft u een transfer naar de luchthaven van Mauritius en is de reis alweer ten einde. Maar wat heeft u veel moois gezien.

De 7 zekerheden van Internoord Reizen:
  • ANVR en SGR lid
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Altijd online bereikbaar
  • Niet meer wachten: werken op afspraak
  • Alleen reis-experts aan het werk
  • In nood gevallen 24/7 bereikbaar
  • Service met een Smile
Internoord Reizen
Oosterstraat 21
9711 NN Groningen
050-318 08 44
info@internoord.nl

Ma t/m Vr: 09:30 - 17:30
Za: 10:00 - 16:00
KVK: 0204495
BTW: NL819916663B01
Privacy Statement
Neem contact met ons op