Over ons

Internoord Reizen is veel meer dan een reisbureau. Eigenlijk zijn we meer een reisinspiratie bureau. En kunnen we ook nog alles voor u regelen. Tot in de puntjes, want zo zijn we het gewend.


In de afgelopen 50 jaar hebben we tienduizenden reizen verzorgd. Van stedentrip tot droomsafari. Van luxe cruise tot basic trektocht. En inmiddels hebben we onze dienstverlening uitgebreid. We verzorgen ook inkomende reizen en bieden aan dat u zelf uw reis kunt boeken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel voor een écht persoonlijk advies.

Wat maakt Internoord Reizen bijzonder?

Uiteindelijk zijn het onze reizigers die Internoord Reizen bijzonder maken. Hun ervaringen, hun verhalen en hun herinneringen zorgen ervoor dat wij ’s ochtends vrolijk ons bed uit komen. Want we hebben het mooiste werk van de wereld: wij bieden belevenissen aan.

Elke reiziger is anders. Daar ligt precies onze kracht: de juiste vragen, goed luisteren naar de antwoorden en dan komen met het beste advies. Het liefst een verrassend advies. Want wij kennen net die plekken en die mogelijkheden die niet zo voor de hand liggen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en een reiservaring op maat. Wij zorgen voor een onvergetelijke reis met prachtige herinneringen.

Ontdek de wereld van Internoord

Met meer dan 50 jaar reisinspiratie op zak beloven wij de beste, mooiste en meest verrassende reizen. Kijk maar eens bij onze reisinspiraties, deze zijn met zorg geselecteerd. Bekijk de Internoord Reisinspiraties.

Zakelijk reizen met Internoord

Wij verzorgen al jaren zakelijke reizen voor onze klanten. U hoeft ons alleen maar te vertellen waar u heen moet en wanneer u daar moet zijn. De rest verzorgen wij. Dat geldt voor de reis zelf, maar ook voor uw verblijf. Heeft u dag over en wilt u iets van de omgeving zien? Dan regelen we een interessante excursie. Heeft u juist heel weinig tijd, maar wilt u wel dineren in het beste restaurant?  Dan geven wij u het adres. Wat u zelf nog moet doen? Uw koffer inpakken. Alleen dat.

Welkom in Nederland met Internoord Reizen Hospitality

Wij verzorgen ook inkomende reizen. Voor buitenlandse gasten die Nederland bezoeken maken wij speciale programma’s op maat zodat ze een onbezorgde en fantastische ervaring hebben. Dat geldt ook voor onze thuisbasis Groningen; die kennen wij natuurlijk als onze broekzak. Reizigers vanuit andere delen van Nederland, maar ook uit het buitenland weten ons al jaren te vinden als het gaat om een fijn welkom.

Reis, verblijf, vermaak en inhoudelijke uitdaging; wij regelen het met liefde. En altijd op maat.
Bekijk onze Hospitality Service.

 

Internoord Reizen: al meer dan 50 jaar een begrip

Ja. Wij zijn er trots op dat we al meer dan 50 jaar bestaan. En dat we kunnen voortzetten wat onze ouders destijds zijn gestart. Want we zijn een echt familiebedrijf. Wie wij dan zijn? Getie en Haskia Kramer, wij runnen Internoord Reizen nu al dertig jaar. Samen met ons fantastische team.

We werken met zo ontzettend veel plezier, elke dag weer. En dat blijven we ook nog een hele tijd doen. Vanuit onze reisinspiratiewinkel aan de Oosterstraat 21 in Groningen, via onze websites en natuurlijk ook gewoon aan de telefoon. Neem gerust contact op. Wij staan voor u klaar.  

De 7 zekerheden van Internoord Reizen:
  • ANVR en SGR lid
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Altijd online bereikbaar
  • Niet meer wachten: werken op afspraak
  • Alleen reis-experts aan het werk
  • In nood gevallen 24/7 bereikbaar
  • Service met een Smile
Internoord Reizen
Oosterstraat 21
9711 NN Groningen
050-318 08 44
info@internoord.nl

Ma t/m Vr: 09:30 - 17:30
Za: 10:00 - 16:00
KVK: 02044954
BTW: NL819916663B01
Neem contact met ons op
Verzekerd op vakantie
Privacy statement ANVR Logo SGR Logo