Bagan Free & Easy Myanmar

Uw rondreis Myanmar is niet compleet zonder deze fantastische highlight! Bagan is een van de indrukwekkendste cultuurmonumenten van Azië. Het immense tempelcomplex beslaat een gebied van 42 km2 en barst van de tempels, pagodes, stoepa's en kloosters. Uiteraard kunt u met een gids de belangrijkste bouwwerken bezoeken, maar Bagan leent zich ook uitstekend voor een verkenning op eigen houtje. Vrij als een vogel!

Dag 1
Aankomst Bagan U kunt vanuit verschillende steden in Myanmar naar Bagan vliegen. Het is ook mogelijk om vanuit Mandalay over land of per boot naar Bagan te reizen. Na aankomst wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging en naar uw accommodatie gebracht, het Aureum Palace Hotel. Dit uitgestrekte eersteklasse resort heeft een fantastische ligging, midden in de Bagan Archeological Preservation Zone. Het wordt omgeven door een sfeervolle, weelderig begroeide tuin die 's avonds mooi is verlicht. De locatie temidden van talloze tempels en ruïnes zorgt voor een unieke, mysterieuze ambiance. U kunt vanuit het resort direct beginnen met een korte verkenning van het enorme cultuurpark of u wandelt naar het heerlijke zwembad voor een verfrissende duik.

Dag 2
Bagan per fiets Na het ontbijt staan er fietsen voor u klaar en kunt u het uitgestrekte cultuurwonder gaan verkennen. U hoeft hier geen plan voor uit te stippelen, er zijn allerlei zandpaden en smalle weggetjes langs de bouwwerken. Bij de bekendere of bijzonderste tempels en ruïnes staan soms kleine stalletjes met wat drinken of kleine snacks, maar het is zeker aan te raden om een grote fles water mee te nemen voordat u de fietstocht aanvangt. De meeste bouwwerken dateren uit de 11e tot de 13e eeuw. Het gebied is van enorm religieus belang en wordt zowel bezocht als bewoond door monniken gehuld in kleurrijke gewaden die vrolijk afsteken tegen de zandkleurige omgeving. Het Aureum Palace Hotel ligt direct aan de Ayeyarwady-rivier, de levensader van het land. De zonsondergang over de rivier, met op de achtergrond de prachtige tempels, is bijzonder spectaculair (O).

Dag 3
Vertrek Bagan Dit arrangement eindigt met een transfer naar de luchthaven of de pier (O).

De 7 zekerheden van Internoord Reizen:
  • ANVR en SGR lid
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Altijd online bereikbaar
  • Niet meer wachten: werken op afspraak
  • Alleen reis-experts aan het werk
  • In nood gevallen 24/7 bereikbaar
  • Service met een Smile
Internoord Reizen
Oosterstraat 21
9711 NN Groningen
050-318 08 44
info@internoord.nl

Ma t/m Vr: 09:30 - 17:30
Za: 10:00 - 16:00
KVK: 02044954
BTW: NL819916663B01
Neem contact met ons op
Verzekerd op vakantie
Privacy statement ANVR Logo SGR Logo