Island Hopping Hawaii

Dag 1
Oahu Na aankomst op de luchthaven wordt u met de bloemenkrans welkom geheten. Naar wens haalt u de auto op of volgt de transfer naar het hotel.

Dag 2-4 Oahu
U heeft deze dagen de tijd om het eiland te ontdekken. Boek een eilandtour om alle bezienswaardigheden te zien, zoals de weelderig groene, door de wind gevormde, bergen van Pali Lookout en Diamond Head. Of trek er zelf op uit en breng een bezoek aan de beroemde Dole ananasplantages en de beroemde surfstranden in het noorden van het eiland. Het Polynesian Cultural Centre toont de historie van diverse culturen uit de Pacific. Even geen zin om er op uit te trekken? Kies voor een dagje strand of ga winkelen in het grootste openlucht winkelcentrum van Amerika.

Dag 5 Oahu → Kauai
Vandaag vertrekt u naar het 'groene' eiland Kauai, ook wel 'The Garden Isle' genoemd.

Dag 6-8 Kauai
Geniet van de overweldigende natuur van Kauai en boek de Waimea Canyon, Wailua Tour. U brengt een bezoek aan de spectaculaire Waimea Canyon, Captain Cook's Landing, Spouting Horn, Opaeka'a Falls Lookout, Fern Grotto, Hanapepe Valley lookout, Old Russian Fort en u maakt een Wailua River boottocht (optioneel).

Dag 9 Kauai → Big Island, Hilo
U maakt zich klaar voor de vlucht naar het grootste eiland van Hawaii, Big Island. U komt aan in de aan de oostkant gelegen plaats Hilo.

Dag 10 Hilo
Vanuit Hilo bezoekt u het Hawaii Volcanoes N.P. waar u tussen de rokende vulkanen rijdt. De actieve vulkanen zorgen er voor dat het eiland nog steeds 'groeit'. Naast vulkanische activiteit vindt u hier ook vele orchideeëntuinen.

Dag 11 Hilo → Kona
Om Big Island het beste te leren kennen vertrekt u vandaag naar Kona voor een verblijf van twee nachten.

Dag 12 Kona
Kona, aan de westkant van het eiland gelegen, is een goede uitvalsbasis om de rest van Big Island te ontdekken. Via de Saddle Road, een weg tussen de rokende vulkanen door met prachtige 'lookouts', rijdt u dwars over het eiland heen naar de groene zijde van het eiland. Op weg naar het noorden van het eiland komt u langs diverse surfstrandjes en ziet u prachtige vergezichten.

Dag 13 Big Island, Kona → Maui
Vandaag vliegt u naar het op één na grootste eiland; Maui, 'The Valley Isle'.

Dag 14-16 Maui
Alle tijd om het hele eiland te ontdekken. Een 'must do' is de weg van Kahului naar Hana, beter bekend als de 'Road to Hana'. Een hele mooie route langs prachtige natuur, watervallen, meren en stranden. Trekt u er gerust een dag voor uit om de route te rijden, de weg bestaat namelijk uit meer dan 600 bochten! Een bezoek aan de imposante Haleakala-vulkaan mag ook niet ontbreken, dit 'maanlandschap' is van ongeëvenaarde schoonheid. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om te genieten van zon, zee en het strand!

Dag 17 Maui
U levert de auto in of vertrekt per transfer naar de luchthaven waar de reis eindigt. Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.

De 7 zekerheden van Internoord Reizen:
  • ANVR en SGR lid
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Altijd online bereikbaar
  • Niet meer wachten: werken op afspraak
  • Alleen reis-experts aan het werk
  • In nood gevallen 24/7 bereikbaar
  • Service met een Smile
Internoord Reizen
Oosterstraat 21
9711 NN Groningen
050-318 08 44
info@internoord.nl

Ma t/m Vr: 09:30 - 17:30
Za: 10:00 - 16:00
KVK: 02044954
BTW: NL819916663B01
Neem contact met ons op
Verzekerd op vakantie
Privacy statement ANVR Logo SGR Logo