Perfect Match St. Maarten, Saba & St.Eustatius

Dag 1-4 St. Maarten
Uw reis begint op het bijzondere Caraïbische eiland St. Maarten. De enige plek ter wereld waar Nederland aan Frankrijk grenst. De komende vier nachten verblijft u in het Holland House Beach Hotel, op het zuidelijke Nederlandse deel van het eiland. Wanneer u het complex verlaat bevindt u zich direct in de bruisende hoofdstad van het Nederlandse deel; Philipsburg. De voorzijde van het hotel grenst aan de gezellige winkelstraat Frontstreet en aan de achterzijde vindt u het langgerekte strand van Great Bay. Wat een top locatie! Bezoek naast dit strand ook zeker één van de 36 andere stranden die St. Maarten rijk is.

Dag 5-7 Saba
Op de vijfde dag vliegt u door naar het kleinste van de drie Bovenwindse Eilanden; Saba. U verblijft drie nachten in het Juliana’s Hotel. De natuur en onderwaterwereld van het eiland zijn adembenemend mooi. Sabanen noemen hun eiland niet voor niets ‘The Unspoiled Queen’, oftewel de maagdelijke koningin. En dat is precies de spijker op z’n kop. Dit Bovenwindse Eiland is nog niet onder de voet gelopen door miljoenen toeristen. Saba is puur, schoon, veilig, rustig, kleinschalig en kent bovenal een prachtige, onaangetaste natuur. Wandelen naar de piek van de uitgedoofde vulkaan Mount Scenery en door het prachtige tropische regenwoud, duiken in het heldere water en genieten van de rust zijn hier de topactiviteiten!

Dag 8-10 St. Eustatius
Op de achtste dag neemt u afscheid van het natuurschoon op Saba en vliegt u via St. Maarten naar St. Eustatius. U verblijft de komende drie nachten in het gezellige en intieme The Old Gin House hotel. De persoonlijke service, de ongedwongen sfeer en de prachtige ligging staan garant voor een heerlijk verblijf op St. Eustatius. St. Eustatius is net als Saba een vulkanisch eiland en kenmerkt zich door de slapende vulkaan ‘The Quill’ waarnaar u prachtige dagtochten kunt maken. Vanwege de rijke historie als handels centrum in de 18 eeuw wordt St. Eustatius daarnaast ook wel ‘The Golden Rock’ genoemd. Tegenwoordig is de rust weergekeerd en is St. Eustatius tevens een mooie vakantiebestemming voor mensen die houden van cultuur en gesteld zijn op hun rust.

Dag 11 – 14 St. Maarten
Op de elfde dag keert u terug naar St. Maarten. Verbleef u eerder aan de Nederlandse zijde, nu vindt u voor de komende 4 nachten onderdak op de noordelijk gelegen Franse zijde van het eiland. Met het geliefde Captain Oliver’s Resort als ‘thuisbasis’ ontdekt u van hieruit de Mediterraanse Franse helft. Dag 15 Vertrek St. Maarten Het Caraïbisch genieten zit erop. U wordt opgehaald bij uw accommodatie voor de transfer naar de luchthaven.

De 7 zekerheden van Internoord Reizen:
  • ANVR en SGR lid
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Altijd online bereikbaar
  • Niet meer wachten: werken op afspraak
  • Alleen reis-experts aan het werk
  • In nood gevallen 24/7 bereikbaar
  • Service met een Smile
Internoord Reizen
Oosterstraat 21
9711 NN Groningen
050-318 08 44
info@internoord.nl

Ma t/m Vr: 09:30 - 17:30
Za: 10:00 - 16:00
KVK: 02044954
BTW: NL819916663B01
Neem contact met ons op
Verzekerd op vakantie
Privacy statement ANVR Logo SGR Logo